Tälle matkalle lähdin, koska...Olen terveydestä, hyvinvoinnista ja luonnollisuudesta kiinnostunut nainen ja äiti  Uudeltamaalta pienestä, mutta vireästä kylästä .

Elämäni ei ole mennyt aina ihan haaveitteni ja suunnitelmieni mukaisesti,mutta periksi ei olla annettu ja eteenpäin aina lopulta on päästy...jos ei juosten niin kontaten tai edes vaikka ryömien...

Nyt tulevaisuus näyttää taas paljon valoisammalta, vaikka aiempina vuosina elämä ottikin usein tosi koville...

Yksi pahinpia tärskyjäni on ollut yllättävä leskeytymiseni,kun ensimmäinen aviomieheni kuoli äkillisesti  nuorena...jäin silloin yksin pienen poikavauvan ja eskarilaisen kanssa.
Myös lasten aikaisempien vuosien rankat terveysongelmat mm eräät neurologiset vaivat sekä laajat ruoka-aineallergiat verottivat kovin voimia.


 Olen vuosien varrella joutunut taistelemaan myös masennusta ja liikakiloja vastaan.Viitisen vuotta takaperin sairastuin vielä hyvin kiisteltyyn vaivaan : sähköyliherkkyyteen.

Tarkkaan pohdiskeltu maailmankatsomukseni on auttanut minua paljon... rakkaita ystäviä ja perhettä unohtamatta. Joitain vuosia sitten löysin uuden rakkaankin elämääni. Lukeminen,  kirjoittaminen ja runoilu ovat olleet minulle myös ajoittain tärkeitä tunteitten purkajia elämän kuohujen keskellä.

Aloin myös etsiä ratkaisuja terveysongelmiin ja keinoja elää täysipainoisemmin,luonnollisemmin ja terveemmin. Olen löytänyt jo paljon... ja etsin yhä lisää...vähintään hienosäätöä on aina tarkistettava. Terveyteni on lisääntynyt lähtötasosta huimasti klassisen homeopatian sekä luomua suosivan, ravinnerikkaan ja sittemmin myös raakaruokapainotteisen ravinnon ansiosta. Painokin on uudistuneen ruokavalion myötä lähtenyt laskemaan ja olo parantuu jatkuvasti. Ja sama meno jatkuu... niin uskon ja toivon!

Kutsun teidät rakkaat lukijani yhteiselle matkalle pohtimaan  terveellistä & luonnollista tapaa elää, hoitaa itseään ja nauttia ravinnosta ... sekä kaikista ihanista luonnon anneista ja koko ihmeellisestä elämästä yleensä! Kannustetaan toisiamme eteenpäin ja opitaan toinen toisiltamme! Avoimin mielin ja antoisia ajatusten vaihtoja odotellen... :)

Lapsuuteni kesien maisemissa Kiuruvedellä.