sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Luonnonmukaisia keinoja syövän ennaltaehkäisyyn ja nujertamiseen! Mitä keinoja luonnonmukaisen terveydenhuollon puolelta löytyy, jos syöpä pääsee iskemään tai haluaa jo yrittää ehkäistä sitä ennalta? Kokosin pitkän listan vinkkejä, jos haluat tutustua aiheeseen tarkemmin.

Mikäli itselleni tuo kyseinen tauti tulisi, niin tämän hetkisen näkemykseni mukaan :

1. Siirtyisin kokeilemaan mahdollisimman alkalisoivaa raakakasvisvoittoista ruokavaliota. Lähtisin tarkemmin sanottuna elävän ravinnon Raw food- linjalle nopsaan. On paljon kokemuksia, miten emäksisöivä elävä ravinto, jota ei ole kuumennettu liikaa, on auttanut syövän voittamisessa. Asiasta voi etsiä lisätietoa mm Elävän ravinnon yhdistyksestä. Mutta en usko , että se on tietenkään ainoa autuaaksi tekevä ratkaisu ja ei välttämättä sovi kaikille. Joillekin on riittänyt vähempikin hifistely, mutta kasvispainotteisuus on kyllä kaiken a ja o sekä ruuan ravinnetiheys ja puhtaus sekä luonnollisuus.
Luomu on valttia ja superfoodit!

En suosittele ketään ryntäämään mihinkään ratkaisuun ottamatta asioista ensin perusteellisesti selvää ja tutkimalla, että koostaa ruokavalionsa varmasti niin, että saa kaikki tarvitsemansa vitamiinit, hivenaineet, rasvat, proteiinit jne, ettei synny mitään puutostiloja. Kannattaa siis useissa tapauksissa etsiä asiantuntijoittenkin apua.

2 Käyttäisin ehdottomasti laadukasta KLASSISTA HOMEOPATIAA Hahnemannin, Kentin ja Vithoulkasin jalanjäljissä. Siinä aine löydetään tarkkojen, perusteellisten haastattelujen avulla, jolloin hoidetaan KOKO ihmistä, eikä mitään yksittäisiä elimiä. Se että on saatu selville jotenkin, että esim maksa on heikossa tilassa tai kilpirauhanen reistailee, ei todellakaan vielä kerro , mikä on se OIKEA lääke, joka parantaa. Suuri osa alalla toimijoista on vastoin kaikkia homeopatian ja todellisen parantamisen lainalaisuuksia ominut allopatiassa vallitsevan käsityksen (josta jo Hahnemann varoitti) yrittää hoitaa erikseen yksittäisiä elimiä tai elimistön osa-alueita tai vain jotain tiettyjä sairauksia. Esim tyyliin" Tämä pilleripurkki maksan vahvistamiseksi ja tämä taas suoliston rauhoittamiseksi ja sitten kolmas satsi unettomuuteen ja mielen rauhoittamiseen. Jotkut toimijat taas löytävät analysoinneissaan, että vika on juuri vaikkapa maksassa ja läjäyttävät sitten potilaalleen yhdistelmäaineen, jossa on useita usein esim maksan tai suoliston hoidossa hyväksi havaittuja homeopaattisia aineita.

Siis EI NÄIN missään tapauksessa! Homeopatia EI ole mitään kemiallisella tasolla tapahtuvaa yrttilääkintää, VAAN IHMISEN ENERGIAKENTTÄÄ ELI ELÄMÄNVOIMAA suoraan hoitava menetelmä kuten myös laadukas akupunktiokin. Ja , kun ollaan tekemisissä ihmisen dynaamisten energiavirtojen tasapainottamisen kanssa, pitää olla tosi tarkka, että kaikki parantamisen lait otetaan huomioon ja IHMISTÄ HOIDETAAN YHTENÄ KOKONAISUUTENA. Yhdistelmähomeopatia on koululääketieteen ja homeopatian periaatteiden sekoittamista... välimuoto, jossa vesitetään  kaoottisesti parantamisen periaatteet.

Kummallakin, sekä homeopatialla että koululääketieteellä on paikkansa ja omat vahvuutensa. (esim koululääketieteellä mm onnettomuustilanteissa monesti  pakollinen elintoimintojen vakauttaminen ja  usein välttämättömät kirurgisen puuttumisen tilanteet, nesteytys, äkillisen vakavan verenmyrkytyksen tms tulehduksen hoitaminen, jos tilanne on jo liian pitkällä jne.) Koululääketiede ja homeopatia voivat täydentää toisiaan, mutta niitten periaatteita ei pidä sekoittaa niin, että toimitaan jo täysin homeopatian ja todellisen parantamisen lakeja vastaan.Palaan aiheeseen myöhemmin lisää.

Etsi käsiisi siis aina klassinen homeopaatti, joka antaa vain yhtä homeopaattista ainetta kerrallaan ja tarkkaile vieläpä häntäkin ...toimiiko hän linjassa aidon ja alkuperäisen homeopatian kanssa. Homeopatian periaatteisiin siis todella kannattaa tutustua! Vaikka pintapuolisesti ajatellen vaikuttaisikin tulevan tuloksia, on tärkeää, että hoidetaan niin, että häiriintynyt elämänvoima (vital force) , ihmisen energiakenttä oikeasti tasapainottuu, ettei käy niin, että vain jotkut pintajutut parantuvat, mutta syvemmällä tasolla sairas tila jatkaa etenemistään ja tuo patologisia muutoksia mukanaan.

Monesti suvuissa kulkee sukupolvesta toiseen tiettyjä sairastumistaipumuksia, joita homeopatiassa kutsutaan miasmoiksi. Homeopaattinen lääkitys voi katkaista nuo ikävät jatkumot eli tietyillä tavoilla häiriintyneet periytyvät energeettiset tilat, jotka sitten ilmenevät erilaisina tyypillisinä sairastumis-ja oireilutaipumuksina. Suvuissa, joissa ilmenee paljon syöpää (ja usein myös ykköstyypin diabetestä ja/tai anoreksiaa) saattaa vallitsevana miasmana olla cancer(syöpä)-miasma. Tällöin tilaan auttaa yleensä joku ko. miasman lääkeaineista tai carsinosinum-nosodi. Syöpää ja leukemiaa voi olla toki myös muitten miasmojen alaisuudessa olevissa tiloissa. Taitava homeopaatti pystyy haastettelun ja tarkkailun avulla kartoittamaan tilan ja löytämään täsmäävän aineen.

Kaikkein parasta on tietenkin mennä tasapainottamaan elimistönsä energeettinen tila (elinvoimansa tila) jo ennen kuin mitään vakavaa sairastumista ilmenee. Ja mikäli tietää kuuluvansa sukuun, jossa on ollut paljon syöpätauteja, tämän miasmaattisen jatkumon katkaiseminen sopivalla homeopaattisella lääkityksellä on ensiarvoisen tärkeää.

"Cancer Miasm (Foubister)
When a patient receives a diagnosis of cancer, it is obvious that the condition is life threatening. The patient and the family feel there is almost no hope but yet they do not give up. They search high and low for a new drug trial, a new surgery, or even a farfetched alternative like homeopathy. The feeling is one of desperation, of holding on to hope with the fingernails. The patient who needs a remedy from this miasm feels he must carry out his life perfectly – one failure of duty, one lapse in cleanliness, one cheat of the proper diet and all will be lost. Perfectionism and the need for control with the feeling of being strained to one’s very limit are the normal presentation. Physically the cancer miasm is often found in patients with a history of cancer but many other physical ailments can be produced. Anorexia nervosa is often treated by remedies of this miasm. Tumors of any sort, neurological disorders such as multiple sclerosis are often found in this miasm.
Agaricus, Anacardium. Anhalonium, Argentum Nitricum, Arsenicum Album. Asarum. Baryta Arsenica, Bellis Perenis, Calcarea Arsenica, Calcarea Nitrica, Causticum, Conium. Ferrum Arsenicum, Ignatia, Kali Arsenicum, Kali Nitricum, Natrum Arsenicum, Nitricum Acidum, Opium, Physostigma, Ruta, Sabina, Staphysagria, Tabacum, Viola Odorata.
Nosodes: Carcinocin, Scirrhinum"

Lähde:
http://www.naturalworldhealing.com/chronic-miasms-table.htmKuten jo aiemmin olen tuonut esille homeopatiassa pitää haastattelujen avulla löytää tila, missä potilas on. Mikä on hänen värähtelytaajuutensa häiriötila siis. Ja se on KERRALLAAN VAIN YKSI TILA. JA SIKSI KERRALLAAN VAIN YKSI LÄÄKEAINE VOI RESONOIDA TUON EPÄTASAPAINOISEN, ENERGEETTISEN ,SÄHKÖMAGNEETTISEN TILAN KANSSA JA SAADA AIKAAN TASAPAINOTTUMISEN SEKÄ ELÄMÄNVOIMAN VAHVISTUMISEN! Potilas on siis esim Arsenicum- tai Phosphorus- tms tilassa. Kun elimistön energeettinen tila tasapainottuu, keho alkaa toipua siinä järjestyksessä, mikä on sille luontaisesti edullisinta. Älä koskaan ota montaa ainetta kerrallaan. etsi niin taitava homeopaatti, että tämä osaa löytää aina kulloinkin sen YHDEN sopivan aineen, kunnes TILA taas oikeasti muuttuu ja lääkeainetta  kuuluu vaihtaa tai lopettaa lääkitys jo kokonaan!George Vithoulkas on aivan uskomattoman viisas ja taitava homeopaatti,  hän tosin asuu Kreikassa ja tekee paljon erityisesti opetustyötä. Jos budjettisi sallii, niin hän tai realistisesti ajatellen mahdollisesti esim joku hänen suosittelemansa klassinen homeopaatti voi saada hyvinkin todella ratkaisevan käänteen aikaan elämässäsi. Muita loistavia homeopaatteja ovat esim Heinz Eppenich, Uwe Friedrich ja Thomas Genneper, jotka ovat sekä klassisen homeopatian opettajia ja teosten kirjoittajia, että myös lääketieteen tohtoreita. Pidän myös intialaista Rajan Sankaraa mahtavana ja syvällisenä homeopatian taitajana Muitakin paranemisen lainalaisuuksia noudattavia, taitavia homeopaatteja toki on, mutta ole tarkka! Minä en vuosia sitten ollut tarpeeksi tarkka, mutta opin kantapään ja opiskelun kautta.

3 Välttäisin (teen niin jo aika lailla nytkin) elimistön altistamista suurelle määrälle sähkömagneettista "saastetta" eli kannattaa välttää esim pitkiä kännykkäpuheluita (käytä laadukasta hands freetä tai kaiutintoimintoa) ja oleskelua jatkuvasti esim (wlan) tietokoneen lähellä (Lisätietoja esim Suomen säteilykontrolli verkkokaupasta. Sieltä saa mm ilmajohdolla (air tube) varustettuja hands free -malleja. Ne ovat terveellisempiä, koska tavallinen hands-free johtaa radiotaajuisen säteilyn aina käyttäjän korvakäytävään saakka.)  Karttelisin myös vahvoja, mahdollisesti elimistön hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja sekä kaikenlaisia karsinogeenisiksi tiedettyjä tai vahvasti epäiltyjä aineita. Kannattaa päivittää meikit, hygienia tuotteet ja kodin puhdistusaineet lempeämpiin, luonnollisempiin vaihtoehtoihin.


Seuraavaksi otteita lääkäri Antti Arstilan näkemyksistä uusista syövänhoitomahdollisuuksista. Itsekään en kannata mitään mega-annoksia vitamiineja (enkä varsinkaan synteettisiä) ja huomaatko: Anttikin ymmärtää , miten homeopatia voi olla voimakas apukeino. (Huom: oikeissa käsissä!)

"Voimme itse vaikuttaa paljon syövän hoitoon, toisin kuin yleisesti luullaan.
Syöpä on monisairaus, jonka syntyyn ja leviämiseen vaikuttavat sadat erilaiset tekijät.  Osa tekijöistä on perinnöllisiä, ja niistä tiedämme jotain uuden solubiologisen ja genetiikan tutkimuksen ansiosta.
Valtaosa syövän syistä on kuitenkin luultavasti riippuvaisia omista elintavoistamme, siis asioista, joihin voimme itse vaikuttaa. Virallinen syöpälääketiede on valitettavasti varsin huonosti perillä näistä uusista keinoista ja kotihoidon mahdollisuuksista.
Yleinen virhe syövän hoidossa on usko suurten tai mega-annosten tehoon. Mitä enemmän annamme potilaille lääkkeitä, vitamiineja, hivenaineita, sen suurempi teho.
Käsite farmakologisesta vaikutuksesta on auttamattomasti vanhentunut. Homeopaattiset lääkkeet saavat kuitenkin edelleen voimakasta kritiikkiä, joista päällimmäiseksi nousee epäilys pienten annosten tehosta.
Nykyään kuitenkin tiedämme, että hyvinkin pienet pitoisuudet saattavat toimia signaalimolekyyleinä ja vaikuttavat solukalvojemme antenneihin, jotka virittävät puolestaan satoja solun sisäisiä signaalimolekyylejä. Nämä ”keskustelevat” keskenään ja usein ratkaisevat, mitkä geenimme aktivoituvat esimerkiksi lisäämään syöpäriskiä ja mitkä estämään syöpää. Nykyaikainen solubiologiaan perustuva syöpälääketiede on jo ajat sitten luopunut ampumasta hehtaaritykeillä, vaan käyttää tarkoin suunnattuja täsmäaseita. Nykyaikaisessa sodassa yksi tarkoin suunnattu ohjus oikeaan kohteeseen korvaa massiiviset kaupunkeja tuhoavat pommitukset.
Syövän ravitsemus- ja kotihoidossa on jo nyt lukuisia eri keinoja. Hoitokeinot ovat suhteellisen helposti opittavissa. Parasta tietoa näistä kymmenistä keinoista saa terveyskaupoista, joissa on ammattitaitoinen henkilökunta.
Syövän hoito on radikaalisesti muuttunut monesta syystä. Ensinnäkin syöpäsolut pitää saada tekemään itsemurhan (apoptoosi-ilmiö). Toiseksi syöpäsolut pitää saada syömään itseään (autofagosytoosi-ilmiö, jonka havaitsin ensimmäisenä maailmassa vuonna 1968). Kolmanneksi verisuonten muodostuminen syöpäpesäkkeisiin on estettävä (antiangiogeneesi-ilmiö).
Tämän ilmiön havaitsivat ensimmäisenä kuubalaiset tutkijat.
Syöpäsolut käyttävät aivan erilaista ravintoa kuin normaalit solut. Tätä seikkaa on helppo käyttää hyväksi kotihoidossa. Maksa ja suolisto suojaa muita kudoksiamme tekemään myrkylliset yhdisteet vaarattomaan muotoon. Maksa ei kuitenkaan suojele syöpäsoluja, jolloin ne voidaan tehokkaasti myrkyttää esimerkiksi syanidilla, jota vapautuu mm. aprikoosin, omenan ja pellavan siemenistä. Elimistön puolustajasolujen hyökkäysaktiivisuus syöpäsoluja vastaan kehittyy myös päivä päivältä. Dosentti Thomas Tallberg Helsingin Yliopistosta on ollut tämän hoitostrategian uranuurtajia maailmassa.
Syöpäpotilas tarvitsee poikkeuksetta tukihoitona ravintoterapiaa. Jo leikkaustoimenpiteet rasittavat elimistöä, samoin pitkä makuuasento ja yksipuolinen sairaalaravinto. Sairastamisen aikana elimistön sinkkitasot laskevat ja yleiskunto heikkenee.
Solumyrkkyhoidot taas kääntävät painon laskuun ja lihaskunto heikkenee. Tämän seurauksena veriarvot romahtavat. Hoito joudutaan keskeyttämään huonojen veriarvojen ja huonon yleiskunnon takia. Tässä tilanteessa syöpäpotilaan tai pikemminkin hänen läheistensä tehtävänä on huolehtia – jo ennen hoitojen aloittamista ja koko hoitosarjan ajan – potilaan tukihoidosta ja ravitsemuksesta. Potilas on useimmiten liian väsynyt ja masentunut hoitamaan itse näitä asioita. Tuttu tukihenkilö jaksaa keskittyä rakkaansa hoitoon, kun potilas itse ei enää jaksa."


Kirjoittaja oli siis lääkäri ja solubiologian ja patologian professori Antti Arstila.

Sitten vielä koottuja vinkkejä syövän nujerrukseen ja ennaltaehkäisyyn ravinnon yms avulla asioihin perehtyneiltä. Näihin kaikkiin alla oleviin en ole vielä itsekään syvällisesti perehtynyt, joten en varsinaisesti voi ottaa vielä mitään tarkempaa kantaa kaikkiin ehdotuksiin,  mutta tässä alkua, jotta voit halutessasi alkaa  ITSEKIN ottaa näistäkin selvää. Tiedon etsiminen kannattaa.! Tsemppiä ja toiveikkuutta! Positiivinen asenne tekee meille kaikille niin hyvää! Yritetään yhdessä etsiä ratkaisuja, keskustellaan ja tuetaan toisiamme! :)

Olli Postin blogista napattuja parhaita paloja syövän voittamiseen :

"Happea kehoon
Vihermehuja
happea ja alkalisuutta (tuoreista vihermehuista saa parhaiten molemmat)
D-vitamiinia reippaasti
Syöpä syntyy vasta siinä vaiheessa, kun kaikki muut puolustusmekanismit on käytetty. Vähän kuin Hiiva tulee vasta siinä vaiheessa, kun insuliini ja kaikki varamekanismit pettää.


Mikä auttaa:
Entsyymit
vihermehut – klorofyllia mahdollisimman paljon (myös chlorella ja spirulina <3 )
tutun tutulla auttanu lähdevesi Ihan Megana, niin ettei lääkärit meinaa uskoo
Käävät (Pakuri, Reishi, ja myös esim. Coriolus ja Maitake)
D-vitsku
Mausteet, Chili, kurkuma&mustapippuri yhdessä.. valkosipuli, sipulit.. Inkivääri.. Joku tilalta haettu Biodynaaminen sipuli & valkosipuli (ja kaikki muukin Demeter) vois olla aika kova…. ja KAIKKI (ei-ihan-niin-myrkyllinen) mitä luonnosta voi syödä. Kaikki vihdee, nokkoset, voikukat… nyt kevään tullessa olis ylivoimasesti iisein aika parantaa cancer. Koko ajan vaan ulkona, mahdollisimman paljon barefoottina, aurinkoo, ihanaa ilmaa… Kovin kikka syövän parantamiseen IHAN SIKANOPEESTI olis Mennä Lähteelle, kyykkii siinä kivillä paljain jaloin, juoda aina hörppy kylmää ja päälle tekeekin mieli aina haukkoo henkee oikein kunnolla. Ja sit taas uus hörppy. Ihan käsittämättömiin olotiloihin pääsee.. jos kropassa olis minkäänlaista cancerii, lähtis kyllä SIKAMAISEN nopeesti
Minttu ja muut tuore-herbsit – mega kovia (syöpään, ja toki muutenkin – varsinkin mehun sekaan)
Cocovi Aprikoosinkivet (B17)
Trampoliini
Vadelmat voi olla kova juttu, niis oli muistaakseni joku Ellagiinihappo tai jotain sinnepäin, mikä (no, kuten ne 100 000… muuta luonnon fytoravinnetta) tappaa tehokkaasti syöpäsoluja
Aikalailla kaikissa LUONNON (ei tehtaan, eikä edes kasvijalostamon, vaan LUONNON) aineissa on yhtä sun toista, mikä tukee kroppaa tossa hommassa ja on sitäkin huonompi syöpäsoluille
“It is key to understand that almost every cancer diet is a modification of the raw food diet!”
Jodi, eli Kelp <3
Parsakaali! (ja kovimpana kikkana parsakaalin idut, mutten tiedä miten sellasii tehdään..)
Tätä suosittelen kans: http://www.onnistuneetkaupat.fi/2010/09/06/new-chapter-kalaoljykapselit/
Kaikki idut ja versot… Kaikki mahdollisimman ELÄVÄ ja freshi "
Näistäkin aineksista voisi ottaa lisää selvää ja etsiä sopivia aineksia omaan ruokavalioonsa:  (Lainaus otettu:  http://www.healingfoodreference.com/index.html    )

Healing foods for cancer*

Broccoli (2,3,11)
Mustard greens (8,9)
Cabbage (3)
Bell pepper (11)
Parsnip (11)
Nuts (11)
Sweet potato (3,11)
Mushrooms (3,11)
Collard greens (11)
Kale (3,8,11)
Bok choy (3)
Radish (3,8)
Barley (3,11)
Arugula (3,8,12)
Cauliflower (3,8,12)
Turnips (3,8,9)
Apricot (3,8)
Sesame oil (3)
Strawberries (3,8,11)
Yogurt (3,11)
Beets (3,12)
Figs (3,11)
Seaweed (3)
Flaxseeds (3,9)
Olive oil (3,11)
Pumpkin (11,12)
Lemon (8)
Spinach (3,8,11,12)
Watercress (3)
Tomato (2,3,9)
Amaranth (3)
Cashews (8)
Sunflower seeds (3,8)
Peach (8)
Grapes (3,8,11)
Brussels sprouts (3,11,12)
Honey (8)
Mango (8,12)
Scallops (8)
Cod (8)
Halibut (8)
Sorghum (8)
Summer squash (8)
Red snapper (8)
Swordfish (8)
Tuna (8)
Crab (8)
Raspberries (8,11,12)
Shrimp (8)
Salmon (8)
Button mushroom (8)
Melon (9)
Plum (8)
Cherries (8)
Grapefruit (8)
Nectarine (8)
Sea vegetables (8)
Lobster (8)
Avocado (11,12)
Brazil nuts (8,12)
Grape skin (2)
Carrots (3,8,12)
Shiitake mushroom (2,8,9)
Papaya (8,9,12)
Oats (3,12)
Miso (9)
Lentils (3,9,12)
Apple (3,8,9,11)
Cucumber (3)
Rhubarb (3)
Leek (8)
Asparagus (11,12)
Limes (8,12)
Shiitake mushrooms (14,12)
Winter squash (3,8,9)
Whole grain wheat (3)
Soybeans (3,9,12)
Rice (3,11)
Beans (3,8,9,11)
Potato (3,11)
Pineapple (3,8,12)
Onion (3,9,12)
Watermelon (11)
Peas (8)
Millet (8)
Tofu (8,12)
Chickpeas (3)
Beetroot (3)
Celery (3,8,11)
Mustard cress (12)
Butterhead lettuce (12)
Butternut squash (12)
Cranberries (8,12)
Swiss chard (12)
Walnuts (8,12)
Olives (8)
Radicchio (12)
Quinoa (12)
Wheat germ (12)
Orange (8,9,12)
Mangetout peas (12)
Milk (11)
Pistachio nuts (12)
Almonds (3,9,12)
Corn (3)
Guava (12)
Yam (12)
Curly kale (12)
Amaranth leaf (12)
Pine nuts (12)
Daikon (9)
Oyster mushrooms (12)
Blackberries (12)
Mulberries (12)
Muesli (12)
Pecans (12)

Healing herbs for cancer*

Kelp (13)
Bovine tracheal cartilage (16)
Maitake mushroom extract (16)
Purslane (3)
Suma (16)
Red clover (13,15)
Pau d'arco (14,13)
Licorice root (11)
Saffron (8)
Stinging nettle (3)
Burdock (15)
Prunella (15)
Black nightshade (15)
Wild carrot (15)
Impatiens (15)
Ginger (3,11)
Andrographis paniculata (16)
Green tea extract (16)
Reishi mushroom (13,16)
Wheat grass (3,14)
Oregano (3)
Basil (3,8)
Orange peel (3)
Oatstraw (3)
Horseradish (3,12)
Burdock root (3)
Thyme (3)
Lavender (3)
Fenugreek (11)
Sage (3)
Green tea (3)
Rosemary (3)
Goldenrod (15)
Ginkgo biloba (16)
Parsley (3,8,9,11)
Begonia (15)
Shiitake mushrooms (15)
Chaparral (14,13)
Arisaema flower (15)
Violet (15)
Mustard seeds (8)
Ginseng (16)
Poke (15)
Oregon grape root (13)
Maitake mushroom (8,9)
Garlic (2,3,14,8,12,12)
Mint (8)
Thuja (13)
Alfalfa (14,8)
Turmeric (3)
Cayenne pepper (12)
Dandelion (14)
Cinnamon (8)
Nettle (12)
Hato mugi (9)
Echinacea (12)
Chickweed (14)
Anise (8,9)
Dill (8)
Violets (12)
Bolete (9)
Peppermint (12)
Elderberry (12)
Matsutake (9)
Cleavers (12)
Fennel (8,9)
Annato (9)
Rosehips (12)
Calendula (12)
Hawthorn berry (12)

Healing supplements for cancer*

Soy concentrate (16)
Shark liver oil (16)
Cod liver oil (4)
Hemp oil (16)
Bee pollen (14,10)
Shark cartilage (6)
Evening primrose oil (4,12)
Chlorella (9,16)

Healing nutrients and phytochemicals for Cancer*

Quercetin (16)
Carotenes (3)
Modified citrus pectin (16)
Isoflavonoids (3)
Lignans (3)
Broccoli isolates (16)
Antioxidants (3)
Protease inhibitors (3)
Saponins (3)
Alpha carotene (16)
Psk (16)
Red wine polyphenols (16)
Flavonoids (3)
Monoterpenes (3)
Tannins (3)
Essential fatty acids (3)
Selenium (3,0,16)
Trimethylglycine (16)
Folic acid (3)
Alginic acid (3)
Terpenes (3,8)
Phytic acid (3)
Lycopene (3,8)
Lecithin (3)
Isothiocyanates (3)
Glutathione (3)
Germanium (3,0)
Ferulic acid (3)
Probiotics (16)
Cryptoxanthin (16)
Cla (16)
Arctic acid (3)
Diferulic acid (3)
Curcumin (16)
Caffeic acid (3)
Chlorophyll (3)
Chlorogenic acid (3)
Ellagic acid (3,8)
Zeaxanthin (16)
Fiber (5)
Glycosides (3)
Catechins (3)
Gallic acid (3)
Benzaldehyde (3)
S-allylcsteine (3)
Genistein (3)
Dialkyl sulfides (3)
Bioflavonoids (4)
Glutamine (6)
Vitamin E (4,0)
Ascorbic acid (0)
Pyridoxine (0)
Polyphenols (3)
Lutein (8)
Indoles (3)
Vitamin D (4,6)
Beta-carotene (5,8)
Vitamin C (4)
Omega-3 fatty acids (5,6)
Triterpenoids (3)
Sulforaphane (3)
Quinones (3)
Phytosterols (3)
Limonene (3)
Alpha-carotene (8)
CoQ10 (0)
Carotenoids (12)
Anticoagulants (3)
Molybdenum (0)See news and articles on Cancer.

Sources cited

 1. The Doctors Book of Herbal Home Remedies - Cure Yourself With Nature's Most Powerful Healing Agents, by the Editors of Prevention Health Books
 2. The Food Bible, by Judith Wills
 3. Breast Cancer, Breast Health! The Wise Woman Way, by Susun S. Weed
 4. The Complete Guide to Nutritional Supplements - Everything You Need To Make Informed Choices for Optimum Health, by Brenda D. Adderly, N.H.A.
 5. Healing With Whole Foods - Oriental Traditions and Modern Nutrition, by Paul Pitchford
 6. University of Maryland Medical Center, Center for Integrative Medicine, Alternative / Complementary Medicine Supplements database, http://www.umm.edu/altmed/ConsLookups/Supplements.html
 7. The Natural Pharmacy - Complete Home Reference to Natural Medicine, by Schuyler W. Lininger, Jr., Alan R. Gaby, MD, Steve Austin, ND, Donald J. Brown, ND, Jonathan V. Wright, MD, Alice Duncan, DC, CCH
 8. The Encyclopedia of Healing Foods, by Michael Murray, ND and Joseph Pizzorno, ND, with Lara Pizzorno, N.A., L.M.T.
 9. The New Whole Foods Encyclopedia - Comprehensive Resource for Healthy Eating, by Rebecca Wood
 10. Encyclopedia of Natural Medicine, by Michael Murray, N.D., and Joseph Pizzorno, N.D.
 11. Food: Your Miracle Medicine, by Jean Carper
 12. The Complete Guide To Nutritional Health, by Pierre Jean Cousin and Kirsten Hartvig
 13. The Way of Herbs, by Michael Tierra L.Ac., O.M.D.
 14. Prescription for Nutritional Healing, by James F. Balch, M.D. and Phyllis A. Balch, C.N.C.
 15. The Way of Chinese Herbs, by Michael Tierra, L.Ac., O.M.D.
 16. Earl Mindell's Supplement Bible, by Earl Mindell
* This information is intended only as a general reference for further exploration, and is not a replacement for professional health advice. This page does not provide dosage information, format recommendations, toxicity levels, or possible interactions with prescription drugs. Accordingly, only use this information under the direct supervision of a qualified health practitioner such as a naturopathic physician.

4 kommenttia:

 1. Ps. Tuohon Arstilan kommenttiin, että parasta tietoa näihin tukitoimiin saa terveyskaupoista olisin kyllä kohtuullisen kriittinen, koska tiedon taso voi vaihdella aika paljon henkilöitten mukaan. Joillain on tosi briljantti tietämys, joillain on paljon vanhentunutta tai harhaanjohtavaa tietoa.

  Esim monet menevät suosittlemaan näitä homeopaattisia yhdistelmävalmisteita, jotka eivät siis todellakaan ole hyväksi.

  Ja vaikka terveyskaupoissa tosi iso prosentti on hyviä tuotteita, on joukossa huonojakin, esim jopa aspartaamia tai natriumglutamaattia yms sisältäviä valmisteita.

  Joten terveyskaupoissakaan ei tule unohtaa sopivaa kriittistä varovaisuutta, vaikka sieltä saakin niitä tosi mahtavia aineksia myös! :)

  VastaaPoista
 2. Huomasin tänään, että tutkija Mikko Ahonen on avannut uuden blogin:

  Mikko Ahonen
  Aukaisin Uuden Suomen blogin: http://mikkoahonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ Blogin nimi: "Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen. Rehellistä keskustelua mobiiliutopiasta ilman suomettumista" .

  Täältä löytää sitten tietoa sähkömagneettisten kenttien haitoista ja suojautumismahdollisuuksista halutessaan. Suosittelen! :)

  VastaaPoista
 3. Lukekaa hyvät ihmiset maailman johtavan syöpätutkijan professori Richard Beliveau:n uusin suomennettu kirja "Terveyskeittokirja - Syövän ehkäisy ja hoito ravinnon avulla", Otava 2010.

  VastaaPoista
 4. Kiitos loistavasta vinkistä Anonyymi! :)

  VastaaPoista