sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Uusia tunnustuksia...Sain Yaelinilta tunnustuksia! Kiitokset kauniit sinne minulle niin mieluisaan  appelsiinipuun alla -blogiin!

Ruusuiseen tunnustukseen liittyy 5 kysymystä:

 1. Lempiruokani: Salaatit ja smoothiet ovat kestosuosikkejani.Nyt  olen ollut erityisen innostunut myös erilaisista sieniruuista. Paistetut kanttarellit vievät aina kielen mennessään ja sienisalaatti rouskuista sipulin kera on myös hyvää. 
 2. Lempimakeinen: Suklaa eri muodoissaan on rakkain makeinen. Raakasuklaasta tulee kaikista parhain olo! 
 3. Lempilukeminen:  Luen paljon erilaista kirjallisuutta mm runoja, romaaneita, dekkareita, homeopatiaa, psykologiaa sekä puutarhaan ja ravitsemukseen liittyviä teoksia. Yhtä sun toista muutakin luen, mutta ei siitä tässä nyt sen enempää. :)
 4. Mieluisin paikka tehdä käsitöitä: Käsityöt eivät oikein ole minun alaani. Mikä ettei sinänsä .Kouluaikoina tykkäsin kovastikin esim kutomisesta. Erityisesti värien ja mallien suunnittelu oli tosi mukavaa. Vielä esikoisen syntymää odotellessa surauttelin ompelukoneellakin joitain tekstiilitauluja tilkuista pinnasängyn lähelle. Hmm... Olisikohan ompelukone ollut silloin keittiön pöydällä. Sittemmin elämässä on ollut niin paljon muita juttuja, joista olen  käsitöitä innostuneempi, että käsityöt eivät tätä nykyä kuulu elämääni. Toisten kauniita tuotoksia on sen sijaan kiva ihailla. PS. Ai niin, jos huonekalujen maalaaminen lasketaan käsityöksi niin sellaisille hommille autotalli on minusta paras paikka. :)
 5. Lempileffani: Vaikea kysymys. Ainakin Kuolleiden runoilijoiden seura teki aikoinaan vaikutuksen
 Tämän minulle ihkauuden tunnustuksen saamiseen liittyen kuuluu kertoa 8 ennen tuntematonta seikkaa itsestään. Hauska tehtävä, mutta ei välttämättä niin kovin helppo! Sitten  tämä tulee jakaa eteenpäin...vaikkapa kahdeksalle blogille. 

       Tässäpä jotain minusta:

1. Minulla on luonnonkiharat hiukset kuten äidillänikin,äidillä tosin vielä kiharammat. :)

2. Yläasteikäisenä aloin harrastaa öljyvärimaalausta ja jatkoinkin sitä useita vuosia. Nyt on alkanut tehdä mieli taas aloitella sitä uudestaan.

3. Olen tykännyt leikkiä aikuisenakin ja juu, silloinkin, kun ei ollut vielä omia lapsia. Olimme esim ystävieni kanssa poliisia ja rosvoa Helsingin puistoissa. Improvisaatioharjoituksetkin ovat tuntuneet leikinomaiselta hauskuudelta.

4. Olen aika monitahoinen luonne,välillä tosi rohkea, välillä melkoisen ujo. Toisinaan hiljainen, välillä taas puhelias. Eipä sitä aina itsekään arvaa, mistä taas seuraavaksi tuulee.

5. Lapsena perheemme muutti monta kertaa ja kavereita tuli aina ikävä. Aloin kuitenkin nopeasti tykätä myös uusista kotipaikoistani.

6. Olen esiintynyt kuunnelmassa radiossa. Se oli tosi hauskaa.

7. Nuorempana harrastin paljon tanssia ja osallistuin kilpailuihinkin. Nyt  tekisi taas mieli tanssiakin. Nooh, eilen täällä vähän yksikseni tanssinkin ja muistelin menneitä.

8. Olen kuulunut lentopallojoukkueeseen. Tykkään monista joukkuelajeista.


       Sitten tunnustusten jakoon:

 TUNNUSTUKSET tulevat seuraaville ihanille blogeille:
(Voit ottaa jommankumman tai tai kummatkin!) 

Free Textures By Nim

Kansanparantajan Perillinen

kaunis päivä tänään

Kun huominen katosi yöhön

Kuvia matkalta 

LUMIOMENA - Kirjoja ja haaveilua 
 
Peikkojen Maailmassa 

Raakaravintovalmentaja Mea Salo 
 
VIIDAKKOMIEHEN SEIKKAILUT

Viltsun filmirulla 

Yksterveysblogi 

Mukavia syksyisiä hetkiä kaikille!


Iltojen hämärtyessä on kiva poltella kynttilöitä tai takkaa.Teekin maistuu entistäkin paremmalta.
 Kiitokset kuvasta Viltsulle! :)

15 kommenttia:

 1. Kiitos tätäkin kautta - laitanpa vastaukset hautumaan. Kaunista sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa, kiitos Mustikkatytsy tunnustuksesta! terv "Free Textures by Nim"- blogin Nimuel

  VastaaPoista
 3. Olkaapa hyvät Jutta ja Nimuel! Kiitos ja mukavaa illan jatkoa teille!:)

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos tunnustuksesta. Ruusuja sainkin jo jokunen aika sitten, mutta tuo kahdeksan asiaa itsestä on vielä kertomatta, joten mietin niitä ja kirjoitan aikanaan blogiini. :)

  Minä olen myös innostunut sienistä ja erityisen iloinen olen siitä, että esikouluikäinen tyttäreni jakaa saman kiinnostuksen. Hän yrittää blongailla sienilajeja metsässä ja haluaa kotona lukea Sienestäjän opasta. Hän myös syö kantarelleja sekä herkkutatteja mielellään silloin, kun osaa osallistua ruoanvalmistukseen.

  Käsityöt eivät ole minunkaan vahvin lajini, mutta huonekaluja maalailen juuri autotallissa. Ja samoin kuin sinä, olen toisaalta puhelias ja avoin, toisaalta ujo ja omaa tilaa kaipaava. Jonkinlainen sosiaalinen erakko?

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä Katja! Mukavaa sitten lukea vastauksesi!

  Mukava,koko perheelle sopiva harrastus tosiaan tuo sienestäminen. Samoin ruuanlaitto yhdessä! Tyttösi onkin samanikäinen kuin kuopukseni Joel, huomasin.

  Hih, itsekin olen pohtinut, että jotenkin tuo sanonta sosiaalinen erakko sopisi minuunkin. Seurassa voin usein olla hyvin ulospäinsuuntautunutkin,nimittäin kun sille päälle satun. Joittenkin seurassa taas tekee luonnostaan enemmän mieli tarkkailla ja olla kuuntelulinjalla.

  Ja sitten toisaalta viihdyn välillä tosi pitkiä aikoja oikein hyvin ihan kotosallakin, ehkä vähän liiankin hyvin. Niin, sosiaalinen erakkoko sitä sitten olisi...Meissä taitaa olla tosiaan samoja piirteitä. :)

  Kiitos samoin Katja!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun teit tämän:) Tässä tulikin kaikenlaisia "paljastuksia" ja näitä on aina mukava lukea! Oi kun saisi kantarelleja nyt;täällä on tosi hyvä sienivalikoima (toreilla ja kaupoissa,mutta kasvatettuja) mutta kantarelleja ei ole kuin kuivattuna,ja ne eivät ole hyviä kuivattuna.
  En minäkään ole kauhean hyvä käsitöissä,paitsi ihan perusasioissa.Kiinnostavaa kuulla että olet maalannut öljyväreillä ,ja toivottavasti tartut pensseliin uudestaan ja näemme täällä tuloksia.Minullakin oli monen vuoden tauko,mutta viime vuonna Leena Lumi sai minut jälkeen tarttumaan pensseliin! Mukavaa alkanutta viikko Mustikkatyttö!

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän kyllä, jos kanttarellin kaipuu välillä iskee! Onneksi sentään kasvatettuja lajeja löytyy pahimpaan sienihimoon!

  Aion taas hankkia öljyvärejä, ehkäpä vesiliukoisia, koska tärpätin katku ei oikein millään sovi minulle. Muillakin väreillä on tullut välillä maalattua.Voisin varmaan joitain töitäni sitten laittaakin tänne esille jahka nyt siihen tilanteeseen päästään. Minun tapauksessani, kun tupaa olemaan niin, että niitä ideoita on helposti tuhat kertaa enemmän kuin aikaansaatua jälkeä. ;)

  Miten mahtava juttu, että sinäkin aloit taas maalaamaan! Leenapa olikin taas fiksu, kun keksi kannustaa sinua siihen. Onko sinun töitäsi jossain jo enemmänkin esillä? Tekisipä mieleni tutustua niihin!

  Kiitos, mukavaa viikkoa sinullekin Yaelian! :)

  VastaaPoista
 8. Hei Mustikkatyttö,
  Mielenkiintoinen blogi ja mielenkiintoinen ihminen. Tulen mielelläni tännne lukijaksi ja tervetuloa kun tulit kirkkaalle taivaalle!

  VastaaPoista
 9. Hei Pilviharso ja tervetuloa! Kiitos ja samoin koen minäkin sinut! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea tunnustuksista Mustikkatyttö, ansaitset ne minunkin mielestäni; blogisi on raikas, mielenkiintoinen ja positiivisella tavalla ajatuksia herättävä!
  Kiitos myös tunnustuksesta, olen tosi iloisesti otettu!:) Pähkäilen kysymyksiä ja bloggaan noista tulevaisuudessa...

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia paljon Anne, onpa mukava kuulla!

  Olet varmaan havainnutkin, että olen blogisi suuri ihailija. Sinulla on todella lahjoja! Ehkäpä joku päivä saamme nähdä teoksiasi myös netin ulkopuolella, vai onkohan niitä jo jossain laajemmassakin levityksessä.

  Tauluina, kirjojen kuvituksina, julisteina, kankaina... uskon, että kiinnostusta löytyy!

  Jospa kertoisit lisää itsestäsi ja taiteestasi jossain bloggauksessasi lähiaikoina. Tykkäisin niin lukea lisää! :)

  VastaaPoista
 12. moikka!:) oon nyt kohta melkein vuoden kirjoittanut mun blogia ja olisi kiva jos saisin vähän uusia lukijoita, haluaisitko tulla kurkkaamaan?:)
  osoite on http://www.nooris.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Tervehdys Nooris! Kiva, kun tulit kyläilemään! Oletkin sitten jo hieman minua kokeneempi bloggaaja. Minulla tulee ensi vuoden helmikuussa vuosi täyteen.

  Mielelläni tutustun uusiinkin blogeihin. Ja ehkäpä moni muukin huomaa nyt tulla tutustumaan blogiisi!Mukavahan se on aina saada uusia lukijoita. Hienoa syksyn alkua sinulle! :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaunis tunnustuksesta. Minäkin laitan hautumaan kysymykset..

  Tanssi on ihanaa, lapsena halusin jo tanssitunneille, mutta se ei ollut mahdollista silloin. Ja nyt vasta viime vuosina olen saanut toteuttaa unelmaani ja tanssia sydämen kyllyydestä.

  Sinäkin olet leikkisä..:) Minä leikin ja peuhaan niin paljon kuin kerkiän (lasten kanssa se käy luonnostaan). Se on hauskaa ja siitä tulee hyvälle tuulelle! Ei aikuisena tarvitse olla niin "totinen aikuinen".

  VastaaPoista
 15. Ole hyvä vain Kaisu! Kiva tulla sitten lukemaan vastaukset!

  Mahtava juttu, että nykyään saat nauttia kunnolla tanssista.Se on todella vapauttavaa ja luovaa puuhaa.

  Juu, eipä sitä tarvitse aikuisenakaan kangistua minhinkään tiettyihin muotteihin.Ja kaikki meistä eivät siihen edes pysty. ;)

  Tietty lapsenomaisuus on aina hyväksi ja tekee elämästä hauskempaa! :)

  VastaaPoista