perjantai 1. huhtikuuta 2011

NUTRIX - mahtava ravinto-opas!
Luonnollisen, ravinnerikkaan ja tervehdyttävän ruuan asiantuntijan Olli Postin ravinto-opas on saatavilla netistä ja haluan suositella sitä kaikille! Siinä on oleellista tietoa parhaasta ravitsemuksesta tiivistettynä 29 sivuun. Ja mikä varsin mainiota, se on täysin ilmainen!

Täältä sen löydät:
NUTRIX

Kuten kuvastakin ilmenee Viidakkomies  rakastaa myös laadukasta lähdevettä suoraan luonnosta. Se on minustakin parasta juomaa! Oi te onnelliset, jotka asutte Tammisaaren seutuvilla. Siellä on yksi Suomen, ehkäpä jopa koko maailman parhaita lähteitä! Onneksi lähteitä on kuitenkin ympäri armasta maatamme.


Tästä linkistä voit saada lisää tietoja lähteistämme ja siitä mitä erityisiä etuja lähdevedellä ajatellaan olevan!

Löydälähde.com

Raikas ja puhdas, luonnossa virtaava lähdevesi on jokaisen etuoikeus. Löydät lähialueellasi
sijaitsevat lähteet selaamalla sivustolle jo ilmoitettuja lähteitä !  (Ravitsemusasiantuntija Jaakko Halmetojan idea)


Olen tällä kertaa käyttänyt  Annen taituroimia kuvia hänen blogistaan Kuvia matkalta. Teosten nimet ovat 1.Tarzan , 2. Avocado ja 3.Morning Tonic. Monet luontaisen ravitsemuksen saloihin perehtyneet huomasivat varmaan, että Viidakkomiehemme Olli  ja David Wolfehan ne sieltä meitä katselivat. Tulen vastaisuudessa puhumaan Wolfenkin inspiroivista vinkeistä. Annella on paljon aivan ihania teoksia ja tulette näkemään valittuja makupaloja niistä tässä blogissa vastakin! Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kiitos mainostamisesta!♥

    NUTRIX on loistava, itsekin aloitin sillä matkan paremman ruuan ihmeelliseen maailmaan.

    VastaaPoista
  2. Hei Anne, sinun teoksesi ovat tosiaan aivan ihania, kyllä niitä kelpaa mainostaa!

    Juu...NUTRIX on minunkin ehdottomia suosikkejani... tiivistetyssä paketissa paljon hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota siirtyä syömään luonnollisesti, ravinnerikkaasti ja vieläpä maukkaastikin. Tosi mukava juttu, kun se on vielä ilmaisesti saatavilla kaikille halukkaille! :)

    VastaaPoista